dissabte, 22 d’agost del 2020

Pic del Noucreus

A les 7,30h del matí, ens trobaven amb el meu company, a l'estació del carrilet de Nuria a Ribes de Fraser.

Desprès de comprovar els horaris de sortida, i veien que fins a les 8 no sortiria , decidim anar a fer un cafè amb llet, en poc temps el fred ja se'ns havia ficat dins.

Com era un dia entre setmana, la majoria dels que pujaven, eran treballadors de les pistes d'esquí, molt pocs esquiadors.

Quant sortim, ens adonem que , el temps es presenta esplendit, així que, ens calse'm els esquís i iniciem la sortida. La neu es força dura, entenem que serà degut a las temperatures baixes de la nit.

Ens adentrem al Torrent del Noufonts, a la nostre esquerra a vaig el riu de tanta en tant apareix d'entre la neu, amb força soroll. Mes endavant, a la Jaca del Noufonts un indicador ens assenyala el camí per pujar el Noufonts, seguim amunt per el marge dret del torrent del Noucreus, fins remuntar ja l'ultima pala que ens deixa al Pic de La Fossa del Gegant de 2807m i d'aquí anem direcció sud per anar al Noucreus, on estarem un bon rato, contemplant cims i intentant saber el seu nom.

Ja satisfets de les esplèndides vistes, iniciem la baixada, al Santuari de Núria, una baixada que gaudirem fins el últim moment.

Track Wikiloc











 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici